• Forside
  • Båtleie & Priser
  • Meny
  • Bilder/video
  • Historikk
  • Kart
  • Info
  • Kontakt oss
  • Båtopplag
  • Forside
5
MENY

KALDE RETTER INNTIL 60 PERSONER:



Snitter (Hvete, soya, egg, fisk, reker og laktose)
Karbonader med løk, reker, roastbiff, svinestek, eggerøre og laks. 
Kr 45,-

Store baguett (Hvete, laktose, egg og reker)
Ost/Skinke, reker og roastbiff. 
Kr 100,-

Landgang (Hvete, egg, fisk, reker og laktose)
Karbonade med løk, reker, roastbiff, svinestek, eggerøre og laks. 
Kr 160,-

Spekemattallerken (Laktose, soya, egg og hvete)
Spekeskinke, fenalår, Siliana pølse, viltpølse, eggerøre, potetsalat, smør og brød.  
Kr 255,-

Fers Rekebuffet (Laktose, skalldyr, egg, gluten, Spor-av-soya) 
Reker, frøloff, smør, majones, sitron, dill og salat. 
Kr 360,-

Fingermat (Laktose, hvete, fisk og egg)
Lefser med snøfrisk og varmrøkt laks, fylte egg og skaret frukt. 
Kr 130,-

Tapasbuffet chilisalat, aioli og salsa dipp, focaccia og sm0r. 
Saltbakt potet med krydder og olje, wraps med snøfrisk og varmrøkt laks, kjøttboller i salsa, scampi Sweet 'n chili, BBQ kylling klubbe, tapas pølse,  hvitløksmarinert sopp, mango og chilisalat, aioli og salsa dipp, focaccia, smør.
Kr 360,-



KOLDTBORD INNTIL 40 PERSONER:

Lite koldtbord (Hvete, soya, laktose, egg, fisk, reker og selleri)
Roastbiff, svinestek, røyket laks, eggerøre, kylling klubbe, karbonader med løk, fylte egg, potetsalat, waldorfsalat, remulade, smør, brød og loff. 
Kr 320,-
Tillegg for dessert
Kr 70,-

Stort koldtbord (Hvete, soya, laktose, egg, fisk, reker, og selleri)
Roastbiff, svinestek, spekemat, kylling klubbe, karbonader med løk, helkokt ørret, røyket laks, eggerøre, fylte egg, potetsalat, waldorfsalat, eggesalat, remulade, smør, brød og loff.
Kr 380,-
Tillegg for dessert
Kr 70,-

Det store spekematbordet (Egg, soya, laktose, selleri og hvete)
Spekeskinke, fenalar, Siliana pølse, morrpølse og viltpølse. Eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, rømme, flatbrød, brød og smør. Pyntes med frukt. 
Kr 310,-

Koldtallerken (Laktose, soya, egg, fisk, og hvete)
Kylling klubbe, karbonader med løk, eggerøre, røyket laks, roastbiff, svinestek, potetsalat, smør og brød. 
Kr 255,-



VARME RETTER FOR INNTIL 50 PERSONER:

Lapskaus (Selleri, hvete i flatbrød)
m/flatbrød og tyttebær.
Kr 190,-

Stroganoff-gryte (Hvete, laktose og egg)
Med salat, dressing, baguett og smør.
Kr 250,-

Viltgryte m/tilbehør (Hvete og laktose)
Rosenkål, babygulerøtter, poteter og rørt tyttebær. 
Kr 300,-

Skarsfos fiskesuppe (Hvete, laktose, fisk og skalldyr)
fyldig kremet m/godt brød og smør.
Kr 180,-

Gulasjsuppe (Hvete, laktose og selleri)
Kr 180,-

Telemarkstallerken - liten buffet 
(Fisk, egg, laktose, selleri, hvete, rug, bygg, havre og sesamfrø) 
Lun elgkarbonade med løk, varmrøykt røye fra Aketun Fisk i Fyresdal. Grillet gardskylling fra Holte Gard. Spekeskinke fra Hjembu Gard, eggerøre av ferske gardsegg, potetsalat med friske urter, blomkal og broccolisala, chevre dipp, tyttebærrømme, eggsalat, brød, loff og kviteseidsmør, flatbrød fra Skreppa
Kr 320,-

Telemarksbuffet m/dessert
(Fisk, egg, laktose, selleri, hvete, rug, bygg, havre, og sesamfrø) 
Lun elgkarbonade med løk, grillet gårdskylling fra Holte Gard. Viltpølse og spekeskinke fra Hjembu Gard. Varmrøykt røye fra Akatun Fisk i Fyresdal. Eggerøre av ferske gardsegg, elgpølse fra Hjembu Gard. Roastbiff, potetsalat med friske urter, blomkal og broccoli salat, chevre dipp, tyttebærrømme, eggsalat, brød, loff og kviteseidsmør, flatbrød fra Skreppa, og tilslørte bondepiker. 
Kr 440,-

Skalldyrbuffet (Hvete, laktose, egg. Skalldyr, bløtdyr og fisk) 
Fiskesuppe. Reker, blåskjell, krabbeklør, kongekrabbe, kreps, loft, majones, smør og dill. 
Kr 540,-

Skarsfosbuffet fra Havet (Fisk, skalldyr, bløtdyr, egg, laktose og hvete)
Grillet laks, stekt steinbit med wokede grønnsaker, dampet blåskjell i karri, skalldyr risotto, saltbakte poteter med aioli, grønn salat med dressing, agurksalat og rømme med focaccia. 
Kr 510,-

Grilling ombord (Laktose, egg, gluten, hvete, eddik, soya, sitronsaft og sennep) 
Entrecote, nakke koteletter, marinerte kylling klubber, div pølser, saltbakte poteter, aioli, bearnessaus, salat, dressing, mais stuing, stekt paprika, løk og champignon. 
Kr 440,- 

Enkel grilling ombord 
(Laktose, egg, gluten, eddik, hvete, sitronsaft og sennep) 
Hamburger, div pølser, pølsebrød/lomper, salat og toppings. 
Kr 300,-


DESSERT OG FRUKT:

Hjemmelaget karamellpudding m/krem.
Kr 70,-

Fruktsalat m/krem.
Kr 70,-

Multekrem.
Kr 70,-

Jordbær m/fløte (sesong).
Kr 70,-

Stort fruktfat:
oppskåret dandert frukt.
​Kr 530,-
 

Alle priser er ink. MVA.
(meny kan avvike noe etter råvaretilgang)


BARLISTE

0,4 l pils kr. 95,-
0,35 l flaskeøl kr. 95,-
Import kr. 120,-

0,35 l alkoholfritt øl kr. 55,-


Rødvin/Hvitvin - glass kr. 100,-
Rødvin/Hvitvin - flaske Husets kr. 400,- 
Rødvin/Hvitvin - flaske kr. 500,- 
Alkoholfri vin - flaske kr. 250,-


Famous Grouse whiskey kr. 100,-
Jameson whiskey kr. 100,-



Braastad XO cognac kr.140,-


Longdrink kr. 130,-
Vodka m/battery kr. 140,-
Gin & Tonic kr. 130,-
Rom og Cola kr. 130,-



Jägermeister kr. 100,-
Fisherman kr. 100,-

Gammel dansk kr. 100,-
Tyrkisk pepper kr. 100,- 
Akevitt kr. 100,- 


Kaffe & Baileys kr. 100,-
Irish coffee kr. 150,-
Rusbrus kr. 95,-


0,5 l mineralvann kr. 50,-
0,5 l vann kr. 35,-
Kaffe kr 35,- 
Kaffe kanne kr 170,-




Peanøtter/Chillinøtter kr. 50,-




Alle priser er ink. MVA.



Powered by Create your own unique website with customizable templates.