5
MENY KALDE RETTER INNTIL 60 PERSONER: Snitter (Hvete, soya, egg, fisk, reker og laktose) Karbonader med løk, reker, roastbiff, svinestek, eggerøre og laks. Kr 60,- Stor baguett (Hvete, laktose, egg og reker) Ost/Skinke, reker og roastbiff. Kr 120,- Liten baguett (Hvete, laktose, egg og reker) Ost/Skinke, reker og roastbiff. Kr 100,- Landgang (Hvete, egg, fisk, reker og laktose) Karbonade med løk, reker, roastbiff, svinestek, eggerøre og laks. Kr 190,- Spekemattallerken (Laktose, soya, egg og hvete) Spekeskinke, fenalår, Siliana pølse, viltpølse, eggerøre, potetsalat, smør og brød. Kr 300,- Ferske Reker (Laktose, skalldyr, egg, gluten, Spor-av-soya) Reker, frøloff, smør, majones, sitron, dill og salat. Kr 390,- Frosne Reker (Laktose, skalldyr, egg, gluten, Spor-av-soya) Reker, frøloff, smør, majones, sitron, dill og salat. Kr 320,- Fingermat (Laktose, hvete, fisk og egg) Lefser med snøfrisk og varmrøkt laks, fylte egg, skåret frukt. Kr 150,- Tapasbuffet (Hvete, laktose, fisk, skalldyr, selleri og egg) chilisalat, aioli og salsa dipp, focaccia og smør. Saltbakt potet med krydder og olje, wraps med snøfrisk og varmrøkt laks, kjøttboller i salsa, scampi Sweet 'n chili, BBQ kylling klubbe, tapas pølse, hvitløksmarinert sopp, mango og chilisalat, aioli og salsa dipp, focaccia, smør. Kr 390,- KOLDTBORD INNTIL 40 PERSONER: Lite koldtbord (Hvete, soya, laktose, egg, fisk, reker og selleri) Roastbiff, svinestek, røyket laks, eggerøre, kylling klubbe, karbonader med løk, fylte egg, potetsalat, waldorfsalat, remulade, smør, brød og loff. Kr 350,- Tillegg for dessert Kr 90,- Stort koldtbord (Hvete, soya, laktose, egg, fisk, reker, og selleri) Roastbiff, svinestek, spekemat, kylling klubbe, karbonader med løk, helkokt ørret, røyket laks, eggerøre, fylte egg, potetsalat, waldorfsalat, eggesalat, remulade, smør, brød og loff. Kr 420,- Tillegg for dessert Kr 90,- Det store spekematbordet (Egg, soya, laktose, selleri og hvete) Spekeskinke, fenalar, Siliana pølse, morrpølse og viltpølse. Eggerøre, potetsalat, waldorfsalat, rømme, flatbrød, brød og smør. Pyntes med frukt. Kr 370,- Koldtallerken (Laktose, soya, egg, fisk, og hvete) Kylling klubbe, karbonader med løk, eggerøre, røyket laks, roastbiff, svinestek, potetsalat, smør og brød. Kr 300,- VARME RETTER FOR INNTIL 50 PERSONER: Biff Lapskaus (Selleri, hvete i flatbrød) m/flatbrød og tyttebær. Kr 220,- Stroganoff-gryte (Hvete, laktose og egg) Med salat, dressing, baguett og smør. Kr 290,- Viltgryte m/tilbehør (Hvete og laktose) Rosenkål, babygulerøtter, poteter og rørt tyttebær. Kr 350,- Skarsfos kremet fiskesuppe (Hvete, laktose, fisk og skalldyr) fyldig kremet m/godt brød og smør. Kr 200,- Gulasjsuppe (Hvete, laktose og selleri) Kr 190,- Tacobuffet (Hvete, laktose og egg) Kjøttsaus med bønner, mais og løk. Blandet grønn salat med agurk, tomat og paprika. Rømme, dressing og revet ost. Tacolefser og tortillachips med ost. Kr 350,- Telemarkstallerken - liten buffet (Fisk, egg, laktose, selleri, hvete, rug, bygg, havre og sesamfrø) Lun elgkarbonade med løk, varmrøykt røye fra Aketun Fisk i Fyresdal. Grillet gardskylling fra Holte Gard. Spekeskinke fra Hjembu Gard, eggerøre av ferske gardsegg, potetsalat med friske urter, blomkal og broccolisala, chevre dipp, tyttebærrømme, eggsalat, brød, loff og kviteseidsmør, flatbrød fra Skreppa Kr 350,- Telemarksbuffet m/dessert (Fisk, egg, laktose, selleri, hvete, rug, bygg, havre, og sesamfrø) Lun elgkarbonade med løk, grillet gårdskylling fra Holte Gard. Viltpølse og spekeskinke fra Hjembu Gard. Varmrøykt røye fra Akatun Fisk i Fyresdal. Eggerøre av ferske gardsegg, elgpølse fra Hjembu Gard. Roastbiff, potetsalat med friske urter, blomkal og broccoli salat, chevre dipp, tyttebærrømme, eggsalat, brød, loff og kviteseidsmør, flatbrød fra Skreppa, og tilslørte bondepiker. Kr 470,- Risotto med Skalldyr og fisk (Skalldyr, fisk, gluten og laktose i brød) Serveres med godt brød og smør. Kr 300,- Grilling ombord (Laktose, egg, gluten, hvete, eddik, soya, sitronsaft og sennep) Entrecote, nakke koteletter, marinerte kylling klubber, div pølser, saltbakte poteter, aioli, bearnessaus, salat, dressing, mais stuing, stekt paprika, løk og champignon. Kr 470,- Enkel grilling ombord (Laktose, egg, gluten, eddik, hvete, sitronsaft og sennep) Hamburger, div pølser, pølsebrød/lomper, salat og toppings. Kr 350,- DESSERT OG FRUKT: Hjemmelaget karamellpudding m/krem. Kr 90,- Fruktsalat m/krem. Kr 90,- Multekrem. Kr 90,- Jordbær m/fløte (sesong). Kr 90,- Stort fruktfat: oppskåret dandert frukt. Kr 590,- Alle priser er ink. MVA. (meny kan avvike noe etter råvaretilgang) |
BARLISTE 0,4 l fatøl kr. 110,- 0,35 l flaskeøl (import) kr. 130,- 0,35 l alkoholfritt øl kr. 60,- Rødvin/Hvitvin - glass kr. 110,- Rødvin/Hvitvin - flaske Husets kr. 500,- Rødvin/Hvitvin - flaske kr. 650,- Famous Grouse whiskey kr. 130,- Jameson whiskey kr. 130,- Braastad XO cognac kr.150,- Longdrink kr. 140,- Vodka m/battery kr. 160,- Gin & Tonic kr. 140,- Rom og Cola kr. 140,- Jägermeister kr. 110,- Fisherman kr. 110,- Gammel dansk kr. 110,- Tyrkisk pepper kr. 110,- Akevitt kr. 110,- Kaffe & Baileys kr. 110,- Irish coffee kr. 160,- Rusbrus kr. 110,- 0,5 l mineralvann kr. 55,- 0,5 l vann kr. 40,- Kaffe kr 45,- Kaffe kanne kr 200,- Peanøtter/Chillinøtter kr. 60,- Alle priser er ink. MVA. |
